Rørsystemer - Alt i fremstilling og reparation

​​Vi fremstiller og reparerer rørsystemer til kondensat og damp. Ved et nyt projekt kan vi tilbyde dig damp og kondensat rør i præisolerede materialer. Kondensat rør fremstilles for det meste i rustfrit stål (316L).

Vi kan også tilbyde vores kunder andet relevant materiale såsom ventiler, vandudladere eller hvad der ellers skal bruges til at bygge, reparere eller optimere dine rørsystemer.

Vi går op i at du er tilfreds med dine rørsystemer

Vi har meget erfaring inden for rørsystemer og alt dertil, så vi kan sørge for altid at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service. Vi går højt op i, at du er tilfreds, da vi tror på, det er den måde, man driver virksomhed på. Vi vil gerne have, du anbefaler os til andre og hvis du har brug for det, benytter os igen engang. Derfor kan du være sikker på at du altid får det bedste produkt, den bedste service og så samtidigt får det hele med et smil, når du handler med os. 

Kontakt os for rørsystemer samt råd og vejledning

Hvis du ringer til os og får en snak, så kan vi finde ud af hvad du skal bruge og hvordan vi kan hjælpe dig. Uanset hvad kan du altid ringe ind og høre om du har brug for at få noget repareret, eller alt er som det skal være, i dine rørsystemer.

Vi er eksperter inden for rørsystemer, så vi kan helt sikkert hjælpe dig. Hvis du er interesseret, så ring til os på 75 56 93 60 eller 20 24 88 11 og få en snak og et uforpligtende tilbud, hvis det er relevant.​​

​Firma​

​DAKITEK ApS

CVR: 31175364

​Adresse

Rødtjørnevej 7

7000 Fredericia

​​Kontakt

Tlf: 75 56 93 60 / 20 24 88 11

Mail: info@dakitek.dk